Wie zijn we

Hierna worden vragen beantwoord zoals: wat is het voor camping; wat vindt u in de directe omgeving en waar ligt de camping.

Jan en Joke van Sloten runnen de camping al jarenlang als beheerders.


De camping

Camping De Put is een gezellige familiecamping die midden in de Alblasserwaard is gelegen; een gebied waar de rustzoeker naar verlangt. De camping dankt zijn naam aan de zandafgraving, waarvan het zand gebruikt is voor de aanleg van de provinciale weg N214 die loopt van Papendrecht tot Meerkerk.

De camping is ca 9 hectare groot met in het centrum een grote zwem- en vismeer van 17.000m2. Het water is vers en van goede kwaliteit door constante doorstroming.
De camping beschikt over vaste staanplaatsen voor sta- en toercaravans, maar ook tijdelijke plaatsen voor toercaravans en campers.
In de wintermaanden wordt het water vanwege vorstgevaar afgesloten. Gesteld kan dan ook worden dat de camping geopend is van half maart tot half oktober.

Wat vindt u in de directe omgeving

De Alblasserwaard is een veeteeltgebied ingeklemd tussen twee grote rivieren De Waal en De Lek. In de Alblasserwaard zijn uitgestrekte fietspaden zonder dat u gehinderd wordt door autoverkeer. Het vlakke land leent zich uitstekend om uitgebreide fietstochten te maken. In de directe omgeving vindt u Kinderdijk met zijn molens; het riviertje De Giessen met zijn ongerepte natuur en ook de zilverstad Schoonhoven ligt in de directe omgeving van de camping. Daarnaast vindt u in de directe nabijheid ook grote steden zoals Dordrecht en Gorinchem maar ook Rotterdam en Utrecht zijn op eenvoudige en snelle wijze te bereiken.

Voor aanvullende informatie kunt u ons bellen. Neem contact met ons op.